HOGE KWALITEIT UITGEBREID ASSORTIMENT GRATIS VERZENDING VANAF € 75.00
HULP NODIG OF MEER INFORMATIE? 073-6907732

1) U kunt kiezen voor Ideal, deze manier van betalen is geheel gratis.
Bij het afrekenen geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen: u klikt op de iDEAL-betaalknop en selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de  internetbankierafdeling van uw bank, waar na inloggen de betaalopdracht klaarstaat. Hier autoriseert u uw betaling op de voor u gebruikelijke manier. Het bedrag wordt van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


2) U kunt kiezen voor vooruitbetaling, deze manier van betalen is geheel gratis.
Bij het afrekenen geeft u aan dat u met middels vooruitbetalen wilt betalen : na het bevestigen van de bestelling ontvangt u een email met daarin een factuur met alle gegevens. Hierna ontvangt u nog een email met de betaal- en bankgegevens die u nodig heeft om de betaling te voldoen. Zodra de betaling is verwerkt, wordt uw bestelling verstuurd. 
Het verwerken van uw betaling zal niet langer als 1 tot 2 werkdagen duren.


3) U kunt kiezen voor Paypal, extra kosten 3,5 % van het aankoopbedrag.
Bij het afrekenen geeft u aan dat u met Paypal wilt betalen : u klikt op de Paypal- betaalkonop en wordt vervolgens doorgeleid naar de paypalomgeving. Indien u al een Paypal account heeft, kunt u inloggen en de betaling bevestigen. Indien u nog geen account heeft bij Paypal kunt u deze gemakkelijk aanmaken indien u in het bezit bent van een creditcard : eurocard, visa of american express. worden geinformeerd dat de bestelling is betaald.