HOGE KWALITEIT UITGEBREID ASSORTIMENT GRATIS VERZENDING VANAF € 75.00
HULP NODIG OF MEER INFORMATIE? 073-6907732

 

Retour, Ruilen & Garantie

Verkeerde zending
Indien u een verkeerd product ontvangt dat niet overeenkomt met uw bestelling, kunt u het natuurlijk aan ons terugsturen. Wij ruilen het dan kosteloos voor u om en vergoeden eveneens de door u gemaakte verzendkosten. Stuur een e-mail aan info@thillartssports.nl waarin u aangeeft wat er mis is gegaan en wat u wél had willen ontvangen. Vermeld hierbij het betreffende ordernummer.

Herroepingsrecht
Het herroepingsrecht gaat pas in op de dag ná aflevering.

Andere maat, andere kleur 
Als u wel het door u bestelde product ontvangt, maar de maat blijkt niet juist of het valt om een andere reden tegen, dan kunt u het artikel binnen 14 werkdagen aan ons retourneren. Neem dan contact op via info@thillartssports.nl. Vergeet niet uw ordernummer en de reden van retour te vermelden. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. De ruiling is eenmalig voor onze rekening.

Meer dan één artikel ruilen?
Mocht u uit dezelfde order meer dan één artikel wensen te ruilen, dan stuurt u alle betreffende artikelen tegelijkertijd, in één retourzending, terug. Alleen dan geldt de retourservice van één keer kosteloos retourneren.

Terugsturen 
Mocht u willen afzien van uw ontvangen bestelling en u wenst het artikel(en) niet te ruilen, dan verzoeken wij u uw bestelling binnen 14 werkdagen aan ons te retourneren. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten heenzending(!) binnen 30 dagen nadat wij teruggestort op uw rekening. De retourkosten worden in dit geval niet vergoed. Geretourneerde artikelen moeten uiteraard ongebruikt en ongedragen bij ons terugkomen (passen is toegestaan). Indien artikelen gebruikt zijn worden deze niet geaccepteerd. bedrukte artikelen kunnen niet worden geruild!. Bij het retourneren van 'gebruikte' of beschaadigde artikelen mogen wij kosten voor in rekening brengen.

Ruilen/Retourneren vanuit het buitenland 
Bij ruilingen en retouren van en naar het buitenland zijn alle verzendkosten voor uw rekening.

Ruilingen en retouren kunt u sturen naar:
THILLARTSSPORTS
Victorialaan 10
5213JE
´s-Hertogenbosch
073-6907732
info@thillartssports.nl